iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Потомък на френски благородник от село Кондофрей участва във “Фермер търси жена”

Потомък на френски благородник от село Кондофрей участва във “Фермер търси жена” 07_1436251054

Потомък на френски благородник от село Кондофрей влезе във втория сезон “Фермер търси жена”. Фермерът е Валери Миленов, който е на 37 г. и се грижи за животни в с. Кондофрей, като е един от десетте фермери на възраст между 21 и 47 години, поканени да участват в предаването.

Останалите ергени, които бяха представени в пилотния епизод по Нова са:

Ангел Марчев – бивш състезател по конен спорт, 25 г., отглежда аборигенна порода медночервена шуменска овца и е щастлив, че е сбъднал детската си мечта – да отглежда животни.

Диман Рохлев е на 31 г. и правнук на опълченец и специалист по международно право. Той е експерт по международно публично право. Въпреки това отглежда орехи в с. Голямо Дряново. Четвъртият е Марин Дерменджиев – шампион по мотоциклетизъм, 26 г., – един от най-успешните зърнопроизводители. Другият е Милен Порожанов, на 40 г. – бивш кметски наместник, а сега – един от най-успешните производители на череши в Кюстендил. Митко Петров, който е на 27 г., съчетава 2 професии – фермер и ветеринар, също участва в предаването. Жена си търси и 24-годишният Петър Диков, зърнопроизводител, но и запален по спорта. Пламен Зарифов е шампион на България по ръгби, на 21 г., който се занимава с животновъдство и вече е готов за семейство. Същото иска и Славко Василев, на 29 г. Той помага в семейния бизнес – свинеферма и производство на бали сено. Последният участник е Камен Хасумски на 47 г. Живее в 100-годишна къща, разположена до Троянския манастир. Притежава дърводелска работилница и бара, които иска да превърне в туристическа атракция.

Всяка необвързана жена може да потърси любовта в лицето на един от тях. Кастингът за кандидат – съпруги на фермерите продължава до края на месеца. Водеща на предаването е Диана Тодорова, по-известна като Диди от “На кафе”.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.