iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Президентът пуска на търг футболната си фланелка, Христо Бонев го тренира

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Българската звезда в шахмата Веселин Топалов се включва в отбора на Първанов за мача в петък. В 17.45 часа на стадион “Миньор” ще се проведе футболна среща между отборите на президента и на дипломатическия корпус. Срещата е с благотворителна цел и със събраните средства ще бъде изградена нова детска спортна площадка в Перник.

Треньор на отбора на президента ще е Христо Бонев, заемащ трето място в класацията на най-успешните играчи в България и наставник с огромен опит, а на отбора на дипломатите – Михаил Мадански, треньор на националния младежки отбор и помощник треньор на националния отбор.

Преди началото на срещата популярните певци Миро и Димитър Кърнев, известни със своите пристрастия към футбола, ще открият събитието със свои изпълнения. По-късно Димитър Кърнев ще се включи в отбора на президента. В музикалната програма ще участва и танцовата формация за съвременни танци към Младежкия дом на гр. Перник. Миро ще бъде и коментатор на срещата.

Сред гостите на събитието се очакват Весела Лечева, Силвио Данаилов, Йордан Йовчев, проф. Георги Мърков - олимпийски шампион по борба, Александър Томов - петкратен световен, петкратен европейски шампион по борба и трикратен сребърен олимпийски медалист, Тити Папазов, които ще раздават автографи на феновете си.

Най-добрият български шахматист Веселин Топалов ще подсили отбора на президента.

По време на почивката ще се проведе благотворителен търг за спортната фланелка на държавния глава.

След края на срещата Димитър Пенев, треньор на 20 век и един от най-успешните футболисти на всички времена, ще връчи почетни медали на участниците в двата отбора.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.