iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Публикуваха снимки на перничанка в списание "Максим"

Публикуваха снимки на перничанка в списание "Максим" 07_1406535777

20 – годишната перничанка Симона Симова сбъдна мечтите си. Нейни снимки бяха публикувани на страниците на най-четеното мъжо списание „Maxim“ в последният му брой.

Перничанката е била поканена от издателите да се снима там след като преди това има и други фотоси за родни издания. Участвала е и рекламни кампании на известни марки. С голямо желание се включила в изложението на „Фолксваген“, защото, както тя казва „голфовете“ , олицетворяват перничани.

„Аз съм перничанка и приех на драго сърце“, категорична е Симона.

„Искам да стана известен фотомодел. Хората да ме познават. Бях в Милано преди година и направих фотосесия. Трябва обаче да имам снимки в место голямо издание, за да мога да докажа че има добър опит и затова приех поканата за голите снимки. В Милано отидох със собствени средства, наех стилист, гримьор и фризьор, за да мога да направя фотосесията там и се получи много добре“ , споделя Симона.

Тя е дете на разведени родители. Има по-голям брат. Майка и е държавен служител и подкрепя изявите на дъщеря си изцяло.

„Нямам приятелки. В тези среди има голяма завист. От 8 месеца има приятел, който е най-обикновено момче – шофьор. Живеем заедно в София и се издържаме сами. Всички средства нужни за изявите ми съм ги събирала сама. Понякога ми помагат приятелят ми и майка ми“, разказва перничанката.

Започва да се занимава с мода от 13-годишна. Завършила е музикално училище, а в момента следва маркетинг и комуникации. В началото на кариерата си е работила за различни модни агенции. Но разбира, че в тях не се действа в полза на момичета. След като се разочарова от празни обещание и от подхода към моделите решава да се лансира сама. Голям обрат в кариерата и настъпва след запознанството с един от най-видните стилисти в страната ни Валентин Кулагин.

Нейната страст е музиката.Пяла е като подгряваща певица известно време. Споделя, че човек трудно може да издържи на това напрежение – пеене, учене, снимки… От този етап от живота и са познанствата с много известни в момента певици.

„Не ме интересува човешката мнение. Всеки има право на такова.Не съдя никой и не се ровя в човешките съдби. Предпочитам да имам достойнство.Бих посегнала и към корекции по себе си, но едва след като стана майка, а това в момента не е на дневен ред. На прага съм да постигна голямата си мечта. Надявам се до края на годината да замина за Италия и да се установя там. Искам да работя и уча там. Следвам мечтите си, защо вярвам в тях“, допълва чаровната перничанка.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.