iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Разсекретиха документи за летящи чинии

Разсекретиха документи за летящи чинии

Перник вероятно не е изолиран от вниманието на извънземни. Свидетелствата за това обаче са оскъдни. Преди време Димитър Дойчинов, който тогава беше народен представител от БСП, съгледа НЛО над пернишкия стадион, като на пара гледката имаше и други свидели. Летящи чинии над крепостния хълм пък вижда от време на време църковния певец Пако, който наскоро възпя в поп песен Синята зона.

Наскоро обаче Нова Зеландия разсекрети стотици документи, съдържащи разкази на новозеландци за техни срещи с извънземни създания, състояли се през последните 60 години, съобщи британският вестник "Дейли телеграф".

Сред извънземните същества и обекти, за които новозеландците са говорили през годините, има извънземен великан, носил обувки номер 440, цяла флотилия от странни летящи обекти, преминали в новозеландското небе, и дори образци на извънземни писма.

Сигналите са подадени от най-различни хора, от обикновени новозеландци до пилоти и пътници на самолети.

Документите в обем от над 2000 страници са събирани от 50-те  години на миналия век и по принцип е трябвало да останат секретни до 2050 г. Новозеландските военни обаче ги разсекретиха сред отправени искания в тази насока по силата на Закона за свободата на словото.

Сред по-открояващите се разкази в документите е този за извънземен гигант, носещ обувки номер 440. През 1995 г. новозеландец се натъкнал на него и извънземното създание му разказало, че след като умрат, хората се връщат на земята под формата на водородни атоми и се задържат в това състояние 150 години. След това се преобразували в натрий. В  друг документ се говори за човекоподобно извънземно, облечено в дрехи от сребрист материал, препасано с широк колан и носещо на главата си шлем и маска.

По отношение на летящите чинии, за които били подадени сигнали,  най-точни били информациите на пилоти. Техните сведения били съпътствани от карти, данни за точното място на срещата с летящите чинии и дори рисунки на наблюдавания обект.

През декември 1978 г. екипаж на товарен самолет видял ярки светлини в небето над град Кайкура на Южния Остров. Новинарски екип от държавната телевизия подкрепил техните твърдения, че е имало нещо странно в небето, като показал случайно заснети кадри на същите светещи обекти. По същото това времетайнствени мигащи обекти се появявали и по екраните на местни въздушни диспечери, а в този момент на даденото място не е имало никакъв самолет.

От документите става ясно, че дори бившият новозеландски премиер, покойният сър Робърт Мълдуун се е заинтересувал лично от случилото се в небето на Кайкура. Според разследващи подозрителните светлини може да са били на рибарски кораба, но този случай и до днес си остава мистерия.

Разсекретените документи разкриват още, че местен писател е предоставил на властите нещо, което според думите му било образец на извънземно писмо.

През април 1998 г. жена е съобщила за забелязан от нея овален обект, светещ с ярка червеникава светлина. От него върху жената се посипал дъждец, въпреки че по това време нямало облаци.
   
В друг документ свидетел разказвал, че от ясното небе паднал обект с формата на бокал. Падането му било съпътствано от свистене. Обектът се ударил у вълнолом, отскочил високо от удара и накрая се приземил върху правителствен катер. /АСН

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.