iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Сексът на 55 години и нагоре бил най-добър

Сексът на 55 години и нагоре бил най-добър 05_1432907136

Резултатите от ново проучване показват, че хората на 55 години правят най-добър секс. Това пише в. "Дейли експрес", като проучването е направено във Великобритания по поръчка на фирмата за секс играчки Hot Octopuss и разкрива, че представителите на съвременните по-възрастни поколения се радват на по-задоволителен интимен живот в сравнение с по-младите.

Наскоро 69-годишната британска звезда Хелън Мирън сподели, че сексуалният й живот е чудесен. Мирън не е единствената по-възрастна знаменитост, направила подобно признание.

Настоящото проучване "наднича" по-отблизо между чаршафите на партньорите, разкривайки защо хората на и над 55 години правят най-добър секс. Причината е, че удоволствието има много общо с увереността. А знанието какво и как желаят в интимен план идва с напредването на възрастта.

Половината от по-възрастните участници в допитването са споделили, че с увереност разговарят с партньорите си за това какво искат в спалнята. За сравнение - едва 15 процента от хората на възраст между 18 и 35 години се осмеляват да обсъждат сексуалните си желания.

Източник: 24chasa.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.