iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ще избират най-добре татуирания

Ще избират най-добре татуирания 09_1442911531

Звездите с най-много татуировки ще дефилират на парти, подгрято от пъргавия Алфредо Торес и знойни дами, негови сънароднички, като на вечеринката, която ще събере купонджии на 29 септември в "Ла Кубанита", всички ще гласуват за най-добре изрисувания.

Ето и някои от претендентите. На гърба на плеймейтката Златка Димитрова има перо - символ на ново начало. На най-интимното си пък има пеперуда. Скандалната моделка Джулиана Гани я конкурира по съблазнителни татуси. С изумителни украси може да се похвали и певицата от "Ку-ку бенд" Цветелина Грахич - 36 картини и надписи върху цялото си тяло. Под гърдите й е египетската богиня Изида, която символизира женското начало. Множество изображения са накацали по китките, ушите, врата на момичето...

Въображението не спира до тук. Една от тях е победителката в "Биг Брадър" Никита Джонсън. Тя споделя, че многото й татуировки понякога карат хората да се прекръстват. Тв водещата Светослава Рудолф притежава върху кожата си дузина древни български символи. Футболистът Светослав Бърканичков е с 12 картинки, сред които са еврейската звезда и любимите му кадри от вампирски филми.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.