iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Стефан и Светлана са разделени от близо месец

Стефан и Светлана са разделени от близо месец 05_1433007198

Трите двойки в „Женени от пръв поглед” направиха изненадващи признания на финала на предаването в петък, като шестимата участници разказаха как се е променил животът им след края на социалния експеримент в ефира, който започна със сватбата им.

Любимците на зрителите Стефан и Светлана са разделени от близо месец, а причината е, че след края на предаването различията им излезли наяве с пълна сила. По-склонната на компромиси Светлана призна, че тази роля й е натежала в определен момент, а според техните близки Стефан още не е готов за сериозна връзка. Той предпочитал да ходи по клубове с приятели, вместо да прекарва вечерите с половинката си. Стефан призна, че вече има нова приятелка.

Георги също има друга жена до себе си и дори вече живеят заедно. Новината шокира Гергана, която само минути по-рано призна, че е имало моменти, в които Жоро й е липсвал и дори му се е обаждала да си поговорят.

Атанас и Антония още са заедно и имат сериозни общи планове. Кумът на семейството спази сватбеното си обещание и им подари парцел в Банкя. Двамата с Тони си обещаха един ден там да бъде къщата им, а няколко дечица да тичат наоколо. На въпроса към Тони защо се държа назидателно към Наско по време на петте седмици от експеримента, тя отговори, че е искала той да се запознае с лошата й страна, а ако я приеме, да му предостави и добрата.

Източник: life.dir.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

29-Март-2017

29-Март-2016

30-Март-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.