iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Столична проститутка лепна срамна болест на 50-годишен перничанин

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Столична проститутка отказа перничанин от платената любов. 50-годишният нашенец често ползвал услугите на непълнолетни софийски моми, но жестоко се опарил от последния секс сеансен. Оказало се, че ученичката му е лепнала срамна болест.

Пострадалият потърсил медицинска помощ, след като усетил, че нещо с интимните му части не е наред. Споделил на медицинската сестра в болничното заведение, че бил при проститутка, но не използвал презерватив, защото момичето изглеждали чистоплътно, а и усещанията били други. Вече няма и да помисля за проститутки, зарича се нашенецът пред "България днес". Той си признал, че няма приятелка и често се доверявал на жриците на любовта и досега бил доволен от обслужването – до този път, когато се почувствал странно и решил да посети специалист. Мъжът доверил, че и негови приятели ползват услугите на елитните столични пчелички и не е изключено да има и други заразени.

Въпросните момичета действително били чисти и поддържани, но явно някоя от тях разпространява заболяване, предавано по полов път.

По последни данни българските жрици на любовта са “захранили” ЕС с около 10 хиляди нови попълнения. Жените изкарвали около 3 000 евро на месец, защото давали почти 10 000 евро на сводниците си – така за тях оставала повече от мизерна сума в сравнение със заработеното. /"Разкрития"/

 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.