iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Студентка топи съдия от Перник за секс без ищах след шмъркана кока

Шефът на Окръжния съд в Перник Виктор Георгиев СНИМКА: ПИЕР ПЕТРОВ
Студентка се жалва, че зам. шефът на Окръжния съд в Перник Виктор Георгиев се гаврил с нея, после оттегля жалбата си

Студентка се жалва, че заместник-шефът на Окръжния съд в Перник Виктор Георгиев блудствал с нея, пише в. "24 часа". Според жалбата на 3 юни той пил и шмъркал кокаин заедно с осъждан бандит и стажантка, а с нея се гаврил.

22-годишната Ася Петрова се оплакала, но била предупредена да мълчи. Жалбата й в полицията съдържа подробни детайли за извратените сцени. След ден тя обаче оттегля жалбата си с твърдението, че всичко е било доброволно, като полицаите видели, че пред сградата я чака съдия Георгиев.

В първоначалната жалба подробно са подробно описани гаврите с момичето, което е "поканено" настоятелно от приятелката си Бети и любовника й Виктор Георгиев.

Когато поискала да си ходи на разсъмване, Калин Боксьора я ударил с един телефон по носа. Най-напред я опипвал той, а след това магистратът слязъл от третия етаж, където бил с Бети, вдигнал я на ръце и се опитал да я изнасили в друга стая. След заплахи, че и тя има близки магистрати, той я оставил.

Когато слязла долу обаче, чула как двамата с Боксьора описват с наслада интимните й подробности и тогава съдията пак я награбил. След нови заплахи той й казал, че ще я остави, но иска да еякулира пред нея. Тя се скрила зад перде, за да не го гледа. После той я качил на колата за Перник и през цялото време я предупреждавал да мълчи. 

Това е недоразумение между две приятелки, които за съжаление намесиха и моет име, твърди Виктор Георгиев, като обаче не отрича, че такъв купон е имало. Признава, че е бил с бандита, но той му бил братовчед, помагал му на вилата, нямало какво да направи.

И аз чух такива неща, казва магистратът в отговор на въпроса за кокаина. Затова си направил тест в лаборатория, а той показал, че не е взимал никакви наркотици.

За бардака, който си спретнал магистратът, вече бил уведомен и Висшият съдебен съвет.

По-добре е да забравя всичко. Всичко приключи, казва в заключение студентката./БЛИЦ

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.