iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Свекърва от Перник даде розово „Бентли“ на Преслава

Свекърва от Перник даде розово „Бентли“ на Преслава 04_1397723852

Розовото „Бентли“ на Преслава всъщност е собственост на майката на нейния любим Георги Станоев – Малката Бирма.

Родителката на 21-годишния милионерски наследник Лидия, известна повече като Лидка Скалата, била истинският глава на семейството и решавала всеки семеен въпрос с твърда ръка.

Точно заради своята непоклатимост като стожер на фамилията Лидия се е окичила с мачовския прякор. Именно свекървата на фолкаджийката е тази, която ползвала луксозното возило, като от време на време го давала и на своята снаха да му се радва.

Всъщност автомобилът е втора употреба. Той вече е използван от милионерската наследница Александра Арабаджиева. Возилото билo закупено от свекър й – алкохолния бос Миню Стайков, но за съжаление тузарската кола не била съобразена с очакваното бебе на сина му Стайко и Алекс.

По това време Арабаджиева още била бременна със щерка си Анабела и от време на време подкарвала бентлито, но след като се родило детето, на Алекс й било много трудно да го вози вътре, защото автомобилът е двуврат. Невъзможно било и отзад да се слага бебешко столче, количка или каквото да е, свързано с отрочето. След като разбрали, че бентлито явно не е по нуждите на младата богаташка, фамилията Стайкови го дарили щедро на Бирмата в знак на добрите бизнес отношения между двата клана.

Преслава, разбира се, веднага си направила устата тя да се метне на автомобила, но Лидка Скалата отсякла: „Ти да не си луда!? Каквато си пияница, ще го потрошиш“. Сега на двувратата каляска се радва именно Станоева, която хвърчала по разни бизнес дела с нея. Е, от снизхождение чевръстата свекърва чат пат дава на любимата на сина си да врътне едно кръгче.

„Истинският шеф е не Голямата Бирма, а Лидия. Тя стои зад всяко едно решение, както на мъжа си, така и на сина си Георги. Затова й казват Скалата, защото думата й е закон“, разкриват запознати със семейната дела на фамилията.

Лидия Станоева е наближила 45 години, но пък изглежда поне с десет по-млада. Перничани мълвят също, че допреди време бившата шефка на местния „Миньор“ била като момченце в бюста, но след тунинг при известен хирург вече пъчи силиконова гръд, която гони по обиколка циците на Преслава.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.