iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Светльо Витков: Перничани се правят на ангуичани - парче за Гагарин

Светльо Витков

Без шега бившият вокалист на "Хиподил Светльо Витков  ще се кандидатира за президент. Той е издигнат от инициативен комитет на Асоциацията на потребителите на телекомуникационни и интернет услуги.

Изпълнителят все още е в етапа на събиране на подписки, за да се регистрира, но междувременно е направил и коментар на раздухания от медиите инцидент с фен на "Левски", станал на мача в Неделя на Стадиона на мира.

Дали с изказването си бившият хиподилец и автор на "скакауеца" ще спечели избиратели в Перник, преценете сами: ето каква казва изкусният шегобиец:

"Да гръмнеш някого с пушка хич не е хулиганство, а престъпление. Хулиганите се бият с ръце, прътове, но да извадиш оръжие е престъпно и трябва да се наказва според законите в страната. Това е опит за убийство.

Иначе Перник си е отделна губерния. За тях България е към Перник. Те са перничани-ангуичани.

В Перник не бива да се ходи освен по светло и не трябва да сe излиза от колата. Ако излезеш, бързо трябва да успееш да се вмъкнеш отново.

Най-добре е да се заключиш вътре и по тъмно да се измъкнеш.

Там по барове и дискотеки не е уместно да се ходи, защото не знаеш кой скакауец е решил да направи скромен махленски въргал.

Мачовете идват и си отиват, феновете също. Но да се озверее така?! Не може да влизаш с пушка на стадиона. Къде е охраната, как е допуснала това оръжие? (Записа: Боряна Колчагова, dartsnews.bg)

От понеделник, 11 април, най-после излезе новият албум на Светльо Витков IBAN.

Албумът, подписан като Светльо Хиподилски & The Legends и трябваше да излезе още през декември. Той ще се продава само през сайта на автора - Svetlio.bg. Тавата, която няма да съдържа баница, а 10-11 парчета, ще излезе на CD и ще струва 10-11 лв. заедно с доставката.

Светльо първоначално смятал да направи промоция на албума в новата концертна зала на София, която ще събира към 18 000 души, но се отказал от скромност.

"Не виждам кой БГ изпълнител би я напълнил. Но се сещам за един, който би могъл да я изпразни - Веско Маринов", каза Витков.

Светльо обаче вероятно ще използва самия албум като промоция за предстоящата си кампания за кандидат за президент.

Вместо добре познтия "Скакауец", ето на днешния ден песен за Гагарин. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.