iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Създадоха първият вход в Перник с националния трибагреник

Създадоха първият вход в Перник с националния трибагреник 08_1439538985

Млад перничанин-патриот боядиса входа на жилищния блок в който живее в пернишкия квартал Мошино, в цветовете на българското знаме, с което стана любимец на жителите му и пример за всички останали.

Младият медицински представител Емо Ненков е хванал четката с боя и е решил да придаде патриотичен отенък на входа, в който живее. "Входът беше доста замърсен като голяма част от панелните входове в България, за жалост. Основния цвят бе зелен , но решихме да придадем свежест и глътка патриотичен дух", сподели Емо Ненков пред zaPernik.com.

Според Eмо Ненков реакциите на живущите в блока са били положителни. "Разбира се имаше и консервативно настроени хора, които остават с резерви към новаторски идеи , попринцип", казва Ненков.

Той разказва за реализацията на идеята си: "Събрахме се с още трима приятели, които адмирираха идеята за това родния трибагреник да огрее входа. Поработихме здравата и трикольора вече стопля душите и сърцата ни!".

Така в Перник се създаде първият вход с националния трибагреник, който кара всяка вечер хората, живеещи там да се чувстват все повече българи.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

14-Декември-2016

15-Декември-2015

15-Декември-2014

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com