iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Тази година косите са небрежни

Тази година косите са небрежни 01_1453961793

Тази година модните тенденции за косите се коренят в две думи – небрежно и смело, като без значение дали ще изберете да сте с дълга коса или с къса, ако тя е леко рошава и непретенциозна значи сте актуални.

Ако имате къдрава коса, то времето да я оставите свободна и непокорна е сега. Няма нужда да бъде подредена или пък добре сресана, просто я оформете с ръце сутринта и ще изглеждате зашеметяващо.

Ако сте смели можете да заложите на кичурите, а защо те да не са в лилаво или розово. Другите цветове, които са модерни тази година са снежно и платинено сиво, медно, натурално рижаво и гарваново черно. Можеш да оцветиш четири-пет кичура в контрастни тонове или да потъмниш двустранно пътеката по линията на пътя. Друг подходящ елемент при оцветяването, който може да допринесе за промяна на имиджа, а и да придаде обем на прическата са изсветлените краища на косата.

Много актуалната през настоящата година прическа боб запазва позициите и през идната, при това не само при късите коси, а и при средните дължини. Линията на подстригването позволява съвършено естествено падане на косата в съчетание с чувство за свръх лекота и виталност.

Казват, че всичко ново е добре забравено старо и тази прическа го доказва. 90-тарски полъх можем да усетим от микро бретона, но и той създава едно ново гръндж усещане. Скъсете бретона с още няколко милиметра и няма да съжалявате.

Рога от коса

В края на 2015 г. певицата Риана отново наложи едно от най-големите модни течения през 2016 г. - рогцата от коса. Неслучайно красавицата е определяна за диктаторка на прическите в Холивуд. Закачливата идея е много практична, защото няма никакво значение дали косата ви е къса, или дълга. Цялата се разделя на части и с всяка от тях се оформя малко кокче. За по-интересно то може да бъде направено и от сплетена коса. Не толкова смелите могат да си направят само два рога от двата края на главата.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.