iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Цигари спасили живота на Асен Блатечки

Асен Блатечки на всяка своя втора снимка е с цигара.

Цигари спасили живата на популярния актьор Асен Блатечки, пише "чудеса". Тези дни набеденият за секс символ артист достави истинско удоволствие на театралната публика в Перник като режисьор и изпълнител на главна роля в премиерния за сезона спектакъл на "За мишките и хората" по Стойнбек.

Според собственото му признание той пушел по четири кутии цигари на ден, но се чувствал добре. Актьорът разказва и как на цигарите дължи живота си.

Преди години шофирал на много дълго разстояние цяла нощ. Прав път, магистрала – унасяш се, обяснява актьорът По едно време се хванал как задрямал зад волана за секунди. „Очите му се затварили  и нищо не било в състояние да го  държи буден. Но вместо да спре и да подремне,  Блатечки продължил. Единствено цигарите го разсейвали и му помагали да не заспи.

„Ако не бях пушач, сега можеше и да не съм сред живите”, с усмивка добавя актьорът.

Това, разбира се, само Господ може да знае. Фенове на Блатечки обаче не одобряват порока на секссимвола. Според тях актьорът се погубва и бавно умира. „Това са 80 цигари на ден – толкова отрова никой организъм не може да понесе”, възмущават се почитатели на Чичо Чарли от „Стъклен дом”.

„Не цигарите, а Бог го е спасил”, разсъждават пък други. „Блатечки може да се е отървал по чудо от катастрофата, но дробовете си няма да спаси”, цъкат враговете на пушенето.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.