iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ванга предлекла наводненията у нас още преди 25 години

Ванга предлекла наводненията у нас още преди 25 години 09_1411026187

Пророчество на Ванга разпространи тези дни Виолета Комова от Сандански. Тя разказа пред „Ретро“, че Ванга е предрекла наводеннията у нас още преди 25 години.

„Потопът на Ной ке ни застигне, оти сме алчини, лоши и завистливи. Слънцето първо ке ни изгори душите, а после водата на Ной ке ни умие до очите. Грешни сме, Вило, добро ке дойде в България, ама след пет по пет г'один “.

Комова посетила Рупите, защото с роднини не могли да разделят ценен имот. Както свидетелства санданчанката именитата пророчица се хванала за главата заради звяра, в който се бил превърнал по онова време българинът.

Точно през 90-те години всички се юрнали със стари нотариални актове да си връщат земите, но понякога разправиите ескалирали в жестоки убийства. „Каза ми, че всичко е от пуста алчност и завист. И от лошотията си дълго време нямало да прокопсаме като държава. Пет минути, не повече стоях при нея“, заявява госпожа Комова.

Тя пресметнала, че от зловещото предсказание са минали точно 25 лета.

Шокиращите думи на ясновидка №1 удивително повтарят някои доста съвременни теории. Според тях именно високата слънчева активност променя климата така, че да ни удрят нонстоп потопи и катаклизми. Доайенът в радиестезията у нас инж. Славка Пенева коментира пред „Ретро”, че пикът на магнитните бури променя торсионнните полета, от които е съставена Вселената. За тези полета говори навремето и самата Ванга, казвайки че те съдържат информация за бъдещето. Според инж. Пенева обаче на тях се крепи баланса на света, природата и човека.

„Тези дни пак имаше голямо изригване. Магнитните бури след това се получават, когато заредената плазма от Слънцето удари магнитното поле на Земята. Тогава се променя гравитацията и начина, по който се образуват облаците. За съжаление изригванията според мене предизвикват и земетресения“, коментира инж. Пенева.

Тя поясни, че колебания в магнитосферата влияят сериозно върху напрежението на тектоничните плочи и това се знае от учените. Тези дни, пък бившия агент на ЦРУ Едуард Сноудън разкри, че правителствата на големите държави отдавна знаят, че катаклизмите на планетата ще зачестят. В НАСА изготвили доклад, според който след мощно слънчево изригване скоро ще загинат 14 млн. души.

„Колко се говореше в древните книги за края на света през 2012 г., а после някои коментираха как нищо не се било случило. Трябва да сме слепи как тази дата отключи серия от нещастия, които сполетяха България и целия свят – страшни земетресения, наводнения, свлачища, войни, изригвания на вулкани. От всичко това тръгна и нова миграция на народите, велики преселения. Не на последно място трябва да се каже, че слънчевите изригвания влияят не само на природата, но и на психиката на самия човек. Ставаме по-лабилни, а агресията сред нас се вдига. За това наблюдаваме бум на убийства, самоубийства, катастрофи. Ние сме плод на това, което става във Вселената“, каза още инж. Славка Пенева.

Източник: pik.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.