iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вера Кочовска е предрекла, че ще има епидемия от смъртоносен вирус

Вера Кочовска е предрекла, че ще има епидемия от смъртоносен вирус 08_1408960088

Плевенската екстрасенска Вера Кочовска е казала, че светът е на прага на Трета световна война, но няма да има бомби и огън, а смъртоносен вирус, който ще затрие България.

Тези думи е споделила със свои следовници Вера Кочовска малко преди смъртта си в началото на 2011 г.. През изминалия уикенд близки и сподвижници на ясновидката, бивши нейни пациенти и любители на паранормалното се събраха на кратък симпозиум в София, за да организират честването на 70-годишния й юбилей идния юли.

В момента смъртоносната ебола вече прехвърля границите на Африка и настъпва на Стария континент, като за случаи на покосени от ужасяващата инфекция се споменава току до нашите граници - в Румъния, Сърбия и Албания. Кочовска казала още, че нас не бива да ни плаши военен конфликт, а ужасяваща болест, като на фронта срещу нея ще се изправим всички ние - обикновените хора, а не войниците.

Съсипана от дългогодишното безхаберие на политиците, здравната ни система ще се огъне пред мощта на епидемията и смъртните случаи ще са десетки хиляди, твърдял феноменът с дрезгавия глас. Побеснели от нехайството на политиците, хората ще излязат по улиците и ще подложат на публичен линч виновните за кризата.

Близки до Кочовска разказаха, че Вера е изцелила много народ, но тя е имала и рядка пророческа дарба, с която никога не е парадирала. За пример бяха дадени много точни ясновидски попадения във връзка с най-новата история на България. През 1990 г. родената в Перник екстрасенска пише писмо до парламента, в което предупреждава, че Партийният дом ще пламне като Райхстага. „Кървавото писмо" попаднало в ръцете на Александър Лилов и Атанас Семерджиев. Двамата мастити политици доста се посмели на брътвежите на „лудата жена", ала после всичко описано черно на бяло взело, че се случило.

Благоевградчанка, която по това време искала да се включи в листите на НДСВ, се допитала до феномена. Кочовска обаче й се троснала и я нахокала с думите, че политиката е мръсна работа за подлеци.

Пациенти на Кочовска си спомниха още, че често по време на сеанси й е звънял телефонът, а отсреща е бил самият Владимир Путин. Нашенката обаче си говорела с него на малко име, наричайки го „Володя". Самата лечителка споделяла, че президентът на Русия бил много земен и човечен. Лечителката се хвалела, че когато ходела за своите гастроли в Москва, тя често гостувала в дома му.

Източник: vsekiden.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.