iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Восък връща заключен късмет

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Кризата роди истерия за заключен късмет. Хората масово смятат, че им е направена магия и затова не успяват да си намерят работа или да успяват в бизнеса. Понеже нямат защита от никъде, тичат при врачки, за да решат тежките си проблеми, разказва ескстрасенската Василка Анакиева от Кюстендил.

Обезверението и трудното битие върнало на мода позабравеното восъколеене. С него не само се отключва късмета, но и дори човек от кома съм вадила, твърди ясновидката. Восъкът се поставя в паничка над главата на клиента. Аз улавям негативната енергия около него и я насочвам към восъка. Той я попива и се сковава. Облекчението се усеща още на следващия ден, издава рецептата кюстендилката. Тя разкрива, че ритуалът се правел на определени „чисти места”, най-често покрай река. Манипулацията е вълшебство и не може да се обясни научно. Тя се случва обаче само при определени умения. Защото е модна наподследък обаче всяка квартална врачка я рекламира като най-големия си специалитет, за да си осигури клиенти. Така в страната в момента се върши огромна измама от армия некадърни гледачки, които лъжат хората за пари, ядосва се Вася.

Ако манипулацията се прави от експерт, то тя лекувала страхова невроза, комплекси и чисти човек от зли сили и черни мисли. Освободен от това бреме всеки се вкопчва в живота, започва да се бори и постига успехи. Затова се смята, че води до така нареченото отключване на късмета.

Вася научила ритуала от своята баба София, която родом е била от село Еремия и е помагала на ранени войници.

Масовата психоза сред хората доведе на мода и „черната магия с живак”, твърди Анакиева. Всяка трета гледачка сега убеждава клиента си, че някой злонамерник му е разсипал живак у дома. Тръгнали са измамници и шашкат народа. Влизат в апартаментите и показват топчета живак, които уж са събрали от стаите. Това е смешно. Няма как такова нещо да попадне в домовете, освен ако самата врачка не го е подхвърлила още с влизането си, убедена е звездата от ТВ шоуто „Ясновидци”.

Психичното състояние на българина е критично, твърди Вася. Твърди, че заради стреса и трудното битие хората масово пишат рими или книги в проза. Кризата нарои самоуки писатели. Българинът посегна към писането, за да не изкрейзи напълно, убедена е екстрасенската. Тя обяснява нарасналият интерес към гадателите с проблемите в здравеопазването. Няма достатъчно талони за преглед, човек няма свободен достъп до психолози. Затова идват при нас, да си излеят мъката и да им дадем надежда. В момента работим като психоаналитици, твърди Василка. Тя неведнъж е предсказвала природни катаклизми и политически обрати.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.