iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Всеки десети българин признава за интимна връзка с колега, показва изследване

Всеки десети българин признава за интимна връзка с колега, показва изследване 10_1444652181

Всеки десети българин признава за интимна връзка с колега, като това показва изследване на „Галъп интернешънъл болкан".

Резултатите показват, че мъжете са по-толерантни към връзки с човек от офиса. 17% от представителите на силния пол са съгласни да стопят дистанцията с колежка от съседното бюро. Дамите, които нямат нищо против да смесват полезното с приятното в офиса обаче са 3 пъти по-малко.

Изследването показва, че нашенците имат добро самочувствие относно външния си вид. Почти половината българи твърдят, че са чаровни. Логично колко по-възрастни са хората, толкова повече намалява чувството им за привлекателност. За да си осигурят „вечна младост“ нашенците харчат средно по 26 лв. за козметични продукти всеки месец. Най-активни са купувачите между 46 г. и 55 г. Естествено, дамите са склонни да купуват разкрасителни продукти средно за по 30 лв, докато мъжете само по 22 лв. По отношение на спорта обаче мъжете се оказват с по-широки пръсти, защото за поддържане на тонуса заделят по 14 лв. месечно, което е с 4 лв повече в сравнение с жените.

2/3 от анкетираните 1002-ма души са категорични, че се радват щастлив сексуален живот. Оказва се, че все пак нашенците са консервативни, защото повече от половината участници в проучването са против изневярата. За един от трима обаче кръшкането от време на време на партньора е приемливо.

В същото време друго изследване показва, че всяка пета българка е имала интимни отношения бивше или настояще гадже на приятелка. Според проучването жените в днешно време не обичат кафенетата и ресторантите. Предпочитат да се мотаят в парка или да си ходят на гости. За съвременните българки най-важни са семейството, приятелството и кариерата. Данните показват, че 70% от истинските приятелства на дамите са продължили повече от 10 г., като в повечето случаи те са завързани още на училищната скамейка. 60 на сто от нашенките признават, че могат да се разделят с дружката си, ако я хванат в лъжа.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

10-Декември-2016

11-Декември-2015

11-Декември-2014

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com