iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ясновидка прогнозира трус край Перник през август

Ясновидка прогнозира трус край Перник през август 04_1397543296

Ясновидката Данка Радкова прогнозира кървав атентат в навечерието на изборите, отвличане на известна личност и природно бедствие през август в Перпник.

Ясновидката е помогнала на стотици хиляди читатели на вестник „Ретро“, на които вече пета година предвижда бъдещето и помага за здравето им напълно безплатно.

„Виждам известен политик, паднал на улицата. Ще го гърмят отдалеч, може би със снайпер. Ще има кръв, дано Господ го запази жив“, стиска палци гадателката, която е с доказани паранормални способности, след като се е подлагала на дългогодишни изследвания в Московската академия на науките.

Радкова отказва да назове името на жертвата, макар да го знае. Не иска да предизвиква излишна суматоха. Само добавя, че този мъж идва от властта и се мъчи отново да влезе в нея.

През юни Данка съзира похищение над персона извън политиката с „тъмна слава“. Вероятно жена. Ще бъде отвлечена за пари, които ще бъдат поискани от неин богат покровител. Развръзката на драматичния сюжет ще щастлива.

„През август виждам съживяване на земетръсното огнище край Перник. Ще клати около 6 по Рихтер, няма да има сериозни щети и жертви, но все пак е добре хората да бъдат внимателни“, предсказва феноменът.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.