iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Жената змия от Бургас стигна до финала на немското шоу "Суперталант"

Жената змия от Бургас стигна до финала на немското шоу "Суперталант" 12_1418129239

Магдалена Стоилова, която е известна като Жената змия, успя да достигне до финала на немското шоу "Суперталант".

У нас форматът е известен като "България търси таланти". В събота, точно в 23,25 часа бургазлийка предизвикала истински фурор с демонстрацията си. Журито и зрителите били във възторг. Продуцент на немското шоу е Дитер Болен, познат в миналото от дуета "Модерн тоокинг". Поради големия брой на суперталантите в различни категории полуфиналите ще продължат до 14 декември. Големият финал ще се проточи два дни - на 20 и 21 декември.

Победителят ще получи 100 000 евро и участие в Лас Вегас. Бургазлийката е възпитаничка на Търговската гимназия, има невероятната дарба да огъва по всевъзможни начини тялото си, твърдят от "Флагман.бг". За първи път Магда прави мост и шпагат на 2 години, а на 15 вече е под прожекторите. Учи икономика, но сцената е голямата й страст. Мечтае да стане велика каучук акробатка. Магдалена има много ангажименти по целия свят. Участвала е в представления на легендарния цирк "Ронкали" и в клипове на "Депеш мод". Хубавата бургазлийка заживява в Германия преди две години.

Рийз се оплаква от медиите

Рийз Уидърспун сподели, че известните личности са много по-сложни хора, отколкото медиите ги представят. "Те отразяват главно блясъка около нас, но не и човешката ни природа", оплаква се блондинката, която този месец краси кориците на две модни списания - американското издание на "Гламур" и британското - на "Харпърс базар". За първи път актрисата говори за втория си съпруг Джим Тот. Тя споделя: "Моят прекрасен мъж донесе наистина голямо щастие в живота ми. Много е хубаво да имаш до себе си човек, който те подкрепя и обича, а освен това той е моят фен номер едно".

Николо Коцев и неговата група "Кикимора"

ще закрият празничния концерт на гвардейския оркестър, който се провежда под патронажа на президента Росен Плевнелиев. Събитието е на 15 декември в зала "България", а Коцев и хората му ще излязат с рок вариация на "Токата в ре минор" на Бах.

Бенедикт Къмбърбач заяви, че годежът с приятелката му

Софи Хънтър е най-важното събитие в живота му. Той получи в неделя вечер наградата "Варайъти", която се дава на британски актьори, придобили световна слава. На церемонията екранният Шерлок Холмс сподели още: "Софи е горда с моята работа и ме обича, а това е най-важно за мен. Тя е една от основните причини да съм в такава добра форма."

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.