iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Жоро Бекъма и мама Божка гледат на живо Миньор срещу "Уески" в Перник

Жоро Бекъма и мама Божка с покана от Миньор

Жоро Бекъма и мама Божка получиха истински ВИП покани от футболния отбор „Миньор” (Перник) за мача им в неделя срещу „Левски”. Очаква се двамата герои от „Пълна лудница” да отидат на стадиона, а от ръководството на клуба се надяват появата им сред зрителите да повдигне духа на футболистите и те да играят за победа.

Изкушението за Бекъма ще е голямо, тъй като организаторите обещават на мача да присъстват и мениджъри от „Локо” (Мездра), отбора, за който Жоро мечтае от малък.

Навръх деня на шегата 1 април пък лично кметицата на Перник поканила Димитър Рачков на церемонията по връчването на наградите „Златен винкел”.

Духовият оркестър от град Бяла Слатина също ще бъде на Стадиона на мира, за да бъде празникът пълен. Ще има и томбола с награди, както и различни изненади за ВИП гостите. Това пък съобщи изпълнителният директор  на Миньор ген. Йордан Димитров.

Всички, които дойдат на стадиона със сурвакарски маски ще могат да наблюдават безплатно двубоя от 21-ия кръг на „А“ група в неделя. Ппреди мача те ще гонят злите сили и лошите помисли от Стадиона на мира.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.