iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Жоро Бекъма лъска имиджа на Перник

Жоро Бекъма на мач в Перник

Перник не е градът на Жоро Бекъма! В това се опитал да убеди над 100 младежи от цялата страна, които са се събрали в Перник за национална сесия на младежките и детски парламенти зам. кметът на общината Ненко Темелков. Според някои регионални издания той припомнил, че Перник е "населено място повече от 6 000 години"., каквото и да значи това. Зам кметът се опитал да се изфука, че " Перник е средновековната крепост, която последна е паднала под византийско робство. Перник е енергийното сърце на България. Тук е светнала първата крушка". Или поне така съобщават репортери.

Перник все пак си печели "слава" и с Жоро Бекъма и това няма как да се орчече. За кой друг град се говори постоянно в толкова гледано предаване като "Пълна лудница" ! А както е известно - лоша реклама няма. Кой знае може пък и да има, зависи как е поднесена информацията.

Покрай героят на актьора Димитър Рачков Жоро Бекъма Перник влезе и в БЛЯСЪК.БГ:

Жоро Бекъма се появи на футболната среща между Миньор и Левски. Типично в стила на култовия герой Димитър Рачков откри мача като не пропусна да се пошегува с домакините и да пусне някоя и друга смешка.

"Скоро ще ме вземат в националния. Тук съм за да подкрепя любимите си отбори и най-вече Миньор Перник. Гоуеми сте, гоуеми..., поздрави отбора комедийният терой на Рачков Жоро Бекъма.

Появата на актуалния герой буквално взриви стадиона и предизвика бурните възгласи на феновете на футбола. Макар в предаването "Пълна лудница Перник да е мишена на сарказма му, перничани определено доста се радват на Дмитър Рачков и той едва ли може да се оплаче от лошо посрещане.

И макар идеята за връчване на приза "Златен винкел" на най-добрия тв шегобиец по адрес на Перник  и перничани незнайно защо  потъна някъде, Димитър Рачков и неговият Жоро Бекъма вече са си винкелисти.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.