iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Звездите използват различни трикове

Звездите използват различни трикове 12_1417429218

Научете за тайните оръжия на звездите, които рядко ги разкриват пред феновете си.

Дамите на звездния небосклон изглеждат безупречни от главата до петите, докато дефилират по червения килим. Пред камерите те също са като изваяни мадони на красотата - без излишни килограми и дефекти по лицето. Вярно е, че към повечето от тях Господ е бил изключително любезен и благосклонен. Но надали някой си мисли, че те са съвършени през цялото денонощие. Просто хората, които ги съветват как да запазят визията си за по-дълго време, им предлагат някои трикове - или казано по нашенски, "бабини рецепти". Всъщност и потяхному е така - две трети от актрисите в Холивуд са от "обикновени" семейства, в които жените са пазарували козметика от кварталните магазини.

Гуинет Полтроу не пие кафе - каквото и да се случва, под какъвто и да е предлог. За нея хлябът и сладкишите са забранена зона - нито брашно, нито захар. Полтроу, която е доста начетена мадама, е наясно от младини, че млечните продукти вредят, а не помагат - както заблуждават доста родни специалисти. Тя е на плодове, пресни зеленчуци, малко риба и кафяв ориз. Залага на йогата и стречинга - три пъти в седмицата. Режимът е сериозен, но пък 20 милиона за филм са достатъчно добра мотивация. Гените също имат значение, а при Гуинет те са супер.

Софи Марсо няма остаряване. Защото всеки ден се грижи сама за лицето си. След като го почисти вечер, го маже с леко затоплен зехтин. Организира два пъти в седмицата масаж на косата си с ампули витамин А. Никога не я къдри, понякога само изсветлява по няколко кичура.

Страхотната Кайли Миноуг, която доказа, че е истински боец и пред очите на целия свят победи рака, е последователка на София Лорен. Италианската кинодива от десетилетия обтрива лицето си с лед. Австралийското миньонче пък пълни полиетиленова торбичка с бучки от камерата и я слага върху физиономията си. След 10 минути няма следа от бръчките на умора, а кожата й блести, готова за нови подвизи и слава.

Летиция Каста е готова да обори всеки, който й говори против шоколава. Защото супермоделът актриса има пълно доверие на какаовото удоволствие. Летисия, естествено, спазва уважителна диета - плодове, зеленчуци, сурови ядки - но след обяд си позволява и малко парче шоколад. Така винаги има енергия, без да напълнява. Според нея тъкмо това вълшебно нещо й осигурява самообладанието на снимачната площадка и винаги усмихнатото настроение.

Моника Белучи, която неотдавна се раздели с Венсан Касел - бащата на двете й дъщери - се храни най-често със спагети. И не наддава - нито на талия, нито на ханш, а само на красота и чар. Защото невероятната италианка не се докосва до масло, а подправя пастата си само със зеленчукови сосове - и не я полива с бира.

Дженифър Анистън стриктно изчислява храната си през деня - не повече от 40 процента въглехидрати, 30 процента белтъчини и още толкова ненаситени мазнини. Деми Мур е само на сурови ядки, когато иска да свали килограм за ден. Но винаги преди да посегне към тях, ги изкисва в хладка вода. Понякога остава на слънчогледови семки и една бира. Катрин Зита-Джоунс обаче е скандална. "Свалих след второто раждане с омлет и пържоли", хвали се красавицата. Другата късметлийка е Сара Джесика Паркър - тя никога не гладува. Не й е необходимо - дори се тъпче с каквото си иска, но остава все така стойна.

Бързи хитрини

- Правете пилинг веднъж на 10 дни.

- Слагайте хидратираща маска поне два пъти седмично.

- Използвайте само кремообразен фон дьо тен, който няма да влезе в бръчките ви и да ги подчертае.

- Слагайте всеки ден крем около устните си - иначе вертикалните резки ще ги загрозят. Няма да имате проблеми с червилото, ако преди това използвате молива.

- Създадете си навика да завършвате всяко къпане със струя студена вода.

- Винаги с кафето изпивайте и водата - ориенталската традиция има чудесен ефект върху организма.

- Преди да седнете за обяд или вечеря, изпийте чаша вода - така ще сте по-малко настървени към храната и ще погълнете по-малко количество.

Преди празниците

Време е се подготвите за идващите празници - именните дни започват още другата седмица. Ако отдавна се изкушавате да пробвате нов макиаж, сега е моментът - рискувайте дори с леко агресивните сребро и злато. Те винаги са на мода, а пък по време на партитата ще ви стоят съвсем адекватно. Но не забравяйте - в този вариант червилото ви трябва да е по-умерено, а не ярко и сигнално. Иначе ще заприличате на клоун. Туширайте и очната линия - в никакъв случай не бива да е драматично черна - поради същите причини.

Правете леки упражнения срещу стреса. Докато сте пред бюрото в офиса или вкъщи, седнали или прави, повдигайте максимално високо раменете си, а после рязко ги спускайте надолу.

Особено важно е да наблегнете на плодовете - от рано сутринта започвайте с киви и портокал, а после продължавайте със зеленчуците. Заместете кафето със зелен или билков чай.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.