iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Наградиха огнеборците, гасили пожара в Горна Врабча

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

За особени заслуги в опазване на живота и имуществото на хората, областният управител инж. Иво Петров награди със сребърен почетен знак и грамота огнеборците от сборния отряд в област Перник, които успешно потушиха пожара в с. Горна Врабча, бушувал на 13 срещу 14 септември 2011 г.  

На среща с огнеборци от областта, инж. Иво Петров връчи високото отличие на комисар Иван Видоловски, който е създал добрата организация и лично е ръководил пожарогасителните дейности.

„Добрата новина е, че в този ден не се стигна до човешки жертви и бе предотвратено запалването на махала Падина в селото”, подчерта областния управител. Той благодари за изключителния професионализъм, смелост и отговорност, които пожарникарите проявиха при изпълнение на служебния си дълг. Инж. Иво Петров им пожела здраве, късмет, лични и професионални успехи и по-малко пожари и кризисни ситуации в областта ни.

Областният управител прочете и писмо от Незабравка Радева, жител на с. Горна Врабча, която изпраща своите сърдечни благодарности на огнеборците, борили се два дни с огнената стихия: „Благодаря Ви момчета, на празника си вместо да празнувате, Вие бяхте до нас, гладни и недоспали, жадни и уморени, Вие бяхте на поста си. Със закъснение: Честит празник. Благодаря и поклон пред Вас”.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.