iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Наследник на Мишо Бирата в Перник няма

Мишо Бирата беше открит мъртав в хотел в Правец

Бойната вдовица на покойния собственик на пивоварна "Леденика" и президент на Федерацията по баскетбол Михаил Михов - Ева Михова разсейва пред „ШОУ” скандалните твърдения на хора от Перник и Варна, че Мишо Бирата е оставил син, който си иска своя пай от наследството.

„Това са абсолютни глупости! Въобще не е вярно, че Мишо има дете! Та по това време той е бил на 21 години, какво дете?!”, категорична е Ева Михова.

Въпреки че  доверени източници на „ШОУ” са повече от убедени, че син на Мишо Бирата е претендирал за своя дял, вдовицата на скандално известния бизнесмен твърди, че това е пълна измишльотина.

„Никого не познавам от Перник и никой не ме е търсил за нищо. Нито майката познавам на това момче, за което се твърди, нито пък за някакво друго момче знам... Откъде е дошло това момче, че не ме е потърсило мен? Как се появи? Дела се водят за бащинство и има ДНК експертиза ли?... Аз разбрах от вестниците и за това, че съм отказала да му дам наследство. Освен всичко друго – Мишо нямаше завещание”, обяснява още вдовицата на  Мишо Бирата.

Запознати с историите около оставеното от Михов имане обаче са категорични, че въпросното момче съществува и даже вече е подписано споразумение, като появилият се на хоризонта претендент е склонил на всички поставени му условия, тъй като не бил в много добро финансово състояние.

Михова обаче отрича тя да е участвала в такъв акт. Тя получила редица обаждания, когато се заговори за това, че наследникът на Михов е нашумелият покрай убийството на Мирослава от Перник Борислав, като имало мнения, че двамата много си приличат.

„Аз като бях млада, много си приличах с Мерилин Монро и Мадона. Ама нито едната съм виждала, нито пък с другата имам нещо общо... Аз лично не видях никаква прилика на Мишо с това момче”, отсича Ева Михова. Тя е категорична, че в случая няма потулване на скандал, тъй като „нищо скандално не би имало в едно дете”. Според нея информациите в тази насока са пускани съвсем тенденциозно и поръчково.

Собственикът на пивоварна "Леденика" и президент на Федерацията по баскетбол Михаил Михов беше е открит мъртъв в хотелска стая в Правец на 30 март 2011г.

Сега 69 от имотите на Михаил Михов са на тезгяха, тъй като са били обявени за публична продан заради необслужени кредити към банки.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.