iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ОДЗ „Знаме на мира“ отпразнува 30-годишния си юбилей

ОДЗ „Знаме на мира“ отпразнува 30-годишния си юбилей 06_1433153697

Бляскав концер имаше на 30-годишния юбилей на ОДЗ №11-„Знаме на мира” в Перник. Сред гостите на тържеството беше кметът на Перник-инж. Иван Иванов, като той поздрави преподавателите, децата и родителите с юбилея:

”Приемете искрените ми поздравления по повод 30-годишнината на ОДЗ”Знаме на мира”. Уважаеми, учители, Вие палите искрата на знанието, вие посявате онова зрънце, от което се ражда любовта към учението и стремежа към движение напред. От все сърце Ви благодаря за всеотдайния труд и обич към децата, които възпитавате и учите на най-доброто. С новаторските си идеи и многообразната си дейност, Вашата детска градина завоюва заслужен авторитет сред обществеността в нашия град и е една от най-желаните от децата и родителите. Мили деца за нас няма нищо по-важно от Вашето радостно детство. Нека всички ваши мечти станат реалност. Желая Ви много здраве и волни детски игри. Драги родители, нека всички с обединени усилия да подкрепяме и посрещаме проблемите на детската градина, за да имат нашите деца щастливо детство. Желая на всички Ви здраве, упоритост и търпение пред ежедневните предизвикателства”, заяви Иван Иванов.

Изпълнилите до краен предел залата на Драматичния театър „Боян Дановски” гости имаха удоволствието да видят блестящото изпълнение на малките и големи възпитаници на детската градина, участници в спектакъла „Приказка за добрината”. Техните изпълнения бяха посрещнати с бурни овации от публиката.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.