iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Организират летен лагер за 120 деца

Организират летен лагер за 120 деца 07_1404716594

Обединения детски комплекс в Перник /ОДК/ организира летен лагер за 120 деца. Комплексът събира малчуганите, които остават в града през ваканцията и един месец съчетава полезното с приятното. Интересът е голям, а малките не спират да прииждат, казаха организаторите. За първи път това лято за лагерниците отваря врати киносалон, в който ще бъдат прожектирани любими филми и анимации.

Заниманията са от 1 до 30 юли. През това време децата ходят на плувен басейн, провеждат спортни дейности на открито и закрито. На малчуганите никак не им е скучно, защото работят и школите по изкуствата – има танци, хип-хоп, музика, песни, конструиране и макетиране, актьорско майсторство, а за любителите градинари и цветари отваря ателие „Градина”. Голяма част от децата всяка година по това време посещават лагера в ОДК. Дете от Виена отново се връща сред лагерниците, тъй като миналото лято останало с чудесни впечатления от организацията, пък и си намерило много нови приятели.

Предстоят и интересни лекции от представители на БЧК, полицията и пожарната, които ще научат малките на много нови и полезни неща.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.