iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Откриха стая за отдих в 12 ОУ

Откриха стая за отдих в 12 ОУ 12_1418022358

Нова стая за отдих беше открита в 12 ОУ „Васил Левски“ от заместник-кметът на Перник Румяна Гьорева откри. В стаята има модерни мебели и тя разполага с множество консумативи и материали, както и разнообразни образователни и занимателни игри и книги.

Целта е да се подпомогне провеждането на съвременно качествено обучение на малките ученици в условията на интерактивна образователна среда.

„Искам да поздравя целия колектив за поредния успешно реализиран проект по подобряване на училищната среда. През последните години 12 ОУ „Васил Левски“ придоби европейски облик. Искам да поздравя педагогическия колектив за това, че отдава много сили и старание за осигуряване на качествено образование и обучение на децата и това качество се вижда и по отношение на психологическата и физическа среда, в училищното партньорство и в развитието на персонала“, заяви Румяна Гьорева. Като бивш член на педагогическия колектив на 12 ОУ “Васил Левски“ тя подчерта, че е уверена, че всяко едно дете приема училището като свой втори дом. Гьорева пожела много бъдещи творчески успехи и много вдъхновение на учениците, които ще се забавляват в стаята за отдих.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.