iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пускат тетрадки с ликовете на велики българи

Пускат тетрадки с ликовете на велики българи 08_1409035838

На книжния пазар в Перник могат да се купят тетрадки с велики българи. Тетрадки с ликовете на велики българи се пускат по случай 15 септември. Те ще бъдат във всички градове на страната в началото на следващия месец.

Желаещите да закупят тетрадките с образите на Левски, Ботев, Вазов и други български исторически личности, могат да го направят още сега.

Ето какво гласи съобщението на Фейсбук страницата на “Българска история”:

Представяме ви реализацията на една идея, която се зароди в последните месеци и която осъществяваме съвместно с издателите ни от БГ Учебник.

По случай началото на новата учебна година пускаме серията “Тетрадки с велики българи”. На колажа виждате различни корици, на които са изобразени емблематични личности от миналото ни. Изборът им не е случаен, тъй като считаме, че всеки един български ученик трябва добре да познава делото и приноса им за родната история.

Това е поредният ни ход, с който искаме да покажем, че възпитаването в родолюбие от най-ранна възраст е сигурна основа за изграждането на личността. От опита си до момента с работата с ученици се уверихме, че това е един подходящ начин за подсилване именно на тази важна ценност.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.