iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бирфестът в Перник завърши с купон

Бирфестът в Перник завърши с купон 07_1404717966

Бирфестът в Перник завърши с купон.

Малко след 21 часа софийската група Wrong Decision направи лека увертюра към концерта с твърда музика с кавъри и авторски парчета. Публиката пред лятната сцена в централния градски парк бавно започна да танцува, а по - игривите заформиха пого (танц, при който основно се скача и танцува на едно място по време на концерт, а по - активните участници се бутат един в друг).

След столичната банда на сцената беше превзета от пернишката група Twist, която е с над 10-годишна история и е добре позната на местните младежи и меломани. Те също изпълниха кавъри и авторски песни. Погото пред сцената вече навлезе в апогея си.

Между песните вокалистът на групата Сашо пускаше шеги от микрофона, при което настроението се покачваше още толкова. Част от танцуващите се развихриха и се качиха на сцената. По - смелите скачаха от нея в ръцете на тълпата купонджии отдолу.

Последната песен, с която Twist искаха да приключат беше "Tricky Tricky la Ba Nanny". Част от танцуващите се включиха на микрофона. След края на парчето публиката викаше "Още! Още! Още!", а групата изпълни още една песен.

С концерта в неделя вечер приключи едноседмичния бирфест за 2014 година в Перник. В него взеха участие: Aftershock, Епизод, танцова фолклорна формация, Черно фередже, Обратен ефект, Pernik Crew - MС Сахата и МС Кука, DJ Forteen Bras, Twist и Wrong Decision.

Организатори на бирфеста бяха гостилница "Шопска среща" и бар Zinc
Официален спонсор - Kamenitza. С любезното съдействие на: "Горна баня", "Фаворит", "Боко Транс", "Земенея" и Лиани - 96".

Източник: ZaPernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.