iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Частично възстановяват движението на влаковете между Захарна фабрика и Горна баня

Частично възстановяват движението  на влаковете между Захарна фабрика и Горна баня 08_1438679977

Частично възстановяват движението между Захарна фабрика и Горна баня, като от днес ще бъде частично възстановено движението на влаковете между гарите Захарна фабрика и Горна баня.

Ремонтните дейности по железния път в участъка, които Национална компания „Железопътна инфраструктура" извършва, ще продължат само в интервала от 09:20 ч. до 14:20 ч. в дните до 31-и август.

По тази причина, в часовете на извършваните ремонти, международният влак от Солун за София, един бърз влак от Кюстендил за София и един бърз влак от София за Благоевград ще се движат по обиколен маршрут през гарите Разменна и Волуяк. Два пътнически влака, които пътуват между София и Благоевград, както и четири крайградски пътнически влака между София и Перник няма да се движат в участъка между Централна гара София и гара Горна баня.

За осигуряване на транспортно обслужване за клиентите на „Холдинг БДЖ" ЕАД, които пътуват с тези влакове, ще бъде осигурен превоз с автобуси в участъка Централна гара София – гара Захарна фабрика – гара Горна баня.

През периода на извършваните ремонти ще пътува един допълнителен влак от Перник до Горна баня, а два крайградски пътнически влака между София и Перник ще се движат по удължен маршрут между София и Радомир.

Поради ремонтните дейности в участъка между гарите Захарна фабрика и Горна баня ще бъдат въведените промени в разписанията и на някои други влакове, които се движат по направлението София – Перник – София.

Информация за промените в разписанията на влаковете, както и за разписанията на автобусите, е поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ" ЕАД (www.bdz.bg).

За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници" ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.