iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Честит юбилей на бившия кмет на Перник Борис Чолев!

Борис Чолев

80 години навършва днес бившият кмет на Перник Борис Чолев! Да са му честити и да е жив и здрав още дълго! Спортният му дух го крепи бодър и мъдър, въпреки сериозно здравно премеждие, което преживя. И сега Борис Чолев отстоява много от своите идеи за развитието на града и помагаза сбъдването им. Едно от мечтите му  е да има лифт от Кладница към хижа Селемица. Да даде Господ да я види пресътворена!

По повод личния му празник поздравителен адрес към Борис Чолев отправят и от БСП в Перник: 

Уважаеми  господин   ЧОЛЕВ,

Приемете моите най- искрени поздравления по случай  осемдесет годишния Ви  юбилей!

Вашият дълъг жизнен път  на общественик и съзидател  на нашият  Перник ми дава  повод  да изразя своята и тази на всички пернишки социалисти  признателност за постиженията Ви като Кмет и заслугите Ви за изграждането и развитието на  града ни.

Творческите идеи и  усилията, които полагахте, умелите управленски решения, които вземахте за подобряване на градската среда, отдиха и туризма, за развитието на културата и образованието в Перник са пример за голяма човешка   всеотдайност   и висок професионализъм. В годините на Вашето управление бе реконструиран централния площад „Кракра”. Перник е един от малкото градове със ски писта.

Уважаеми господин Чолев,  от все сърце Ви желая да сте жив и здрав и още много години   заедно да продължим да работим за постигането на европейска визия на нашия град и достигането на по – висок жизнен стандарт на перничани!.

Честит юбилей!

 

Ненко Темелков

Председател на областен съвет БСП – Перник

15  април 2011 година

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.