iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ЧЕЗ организира приемна в Перник

ЧЕЗ организира приемна в Перник 02_1423134001

На 09 февруари 2015 г., понеделник, ЧЕЗ със съдействието на община Перник ще организира приемна за битови и бизнес клиенти. Приемната ще се проведе от 11:00 ч до 13:00 ч. в сградата на Община на Перник на пл. „Свети Иван Рилски“ 1А (първи етаж, заседателната зала).

Приемната е продължение на инициативата на компанията за активен диалог с потребителите. През есента на 2014 г. бяха проведени приемни в 14 населени места на обслужваната от ЧЕЗ територия, включително и в град Перник.

„Опитът ни показа, че прекият диалог с потребителите позволява по-експедитивно да се намират отговори на въпросите, които вълнуват клиентите затова отново сме в Перник. Готови сме да изслушаме внимателно всеки, който посети приемната и да отговорим на всички поставени въпроси“, каза Димчо Станев, директор „Обслужване на клиенти“ в ЧЕЗ България.

На приемната в Перник ще присъстват представители от дирекция „Обслужване на клиенти“, регионалните ръководители от четирите основни направления в ЧЕЗ Разпределение и представител на ЧЕЗ Електро.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.