iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Дариха дрехи на Защитеното жилище към Фондация „П.У.Л.С.“

Дариха дрехи на Защитеното жилище към Фондация „П.У.Л.С.“ 07_1468663561

Женската структура на ПП ГЕРБ-Перник направи дарение от дрехи на Защитеното жилище към Фондация „П.У.Л.С.“, като с лични дарения в инициативата участваха областният клубен ръководител на ЖГЕРБ-Перник ЕлзаДрагомирова, общинският ръководител на дамската структура Роза Стоилова, организационният секретар на областната структура на ЖГЕРБ-Перник Маргарита Мирчева и представителите на ПП ГЕРБ в Общински съвет-Перник Бойка Иванова и Клара Будинова.

Това е поредната дарителска акция на дамската структура към Фондация „П.У.Л.С.“. Жени ГЕРБ-Перник осъществяват съвместна дейност с неправителствената организация от дълго време. Последната обща инициатива бе кръгла маса на тема „Добрите практики срещу домашното насилие и насилието срещу жени“. Инициативата премина под мотото „Достатъчно- Ти не си сам (а)“. В кръглата маса взеха участие представители на фондацията, експерти и психолози с опит в преодоляване на последствията от домашното насилие.

Фондация “П.У.Л.С.” предоставя ефективна програма от грижи в региона на Югозападна България за възрастни, юноши и деца, и техните семейства, които са преживели насилие. Фондацията предоставя правно консултиране и защита в случаите на домашно насилие, насилие над деца, закрила на детето и работи за ефективното прилагане на Закона за Защита от Домашно Насилие, Закона за Закрила на Детето и Закона за Защита от Трафик на Хора.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.