iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Днес Ирена Соколова встъпи в длъжност

Днес Ирена Соколова встъпи в длъжност 11_1417195396

Днес в длъжност встъпи новият областен управител на Перник Ирена Соколова на официална церемония, на която тя получи печата на областната администрация от досегашния губернатор.

„С решението си от 25 ноември Министерския съвет ми възлага управлението на администрация, чиято работа познавам до голяма степен. Разбира се, предстои ми да се запозная с детайлите, но съм спокойна за предстоящите предизвикателства, защото ще разчитам на професионален екип и на добрите практики на предишни управления,” заяви Ирена Соколова.

„Ще следвам политиката на правителството за развитие на регионите и конкретно на Пернишка област. Такива са и основните цели в програмата на ПП ГЕРБ“, каза още новият областен управител. Тя подчерта, че трябва да се работи основно за намаляване на безработицата и цялостно подобряване на живота на населението в областта.

Ирена Соколова беше назначена на поста на 25 ноември 2014г. със решение на Министерски съвет. Тя е народен представител от ПП ГЕРБ от 41-то и 42-то Народно събрание.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.