iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Днес ще бъде слънчево

Днес ще бъде слънчево 03_1427782672

Днес още преди обяд над Западна България ще се установи слънчево време, но в Източна облачността все още ща има облаци, на места с превалявания от дъжд, съобщиха от НИМХ.

Минималните температури ще са между 3° и 8°. Около обяд валежите ще спрат, а облачността и там ще се разкъса и намалее. Ще се появи умерен, в Дунавската равнина – временно и силен запад-северозападен вятър и с него ще проникне малко по-студен въздух, като вечерта ще отслабне и ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са между 11° и 16°.

Над планинските масиви от Западна България ще преобладава слънчево време, а над тези в Източна облачността ще е значителна със слаби превалявания. Около обяд валежите там ще спрат и облачността ще намалее до незначителна. Ще духа умерен по билото на Стара планина и силен северозападен вятър, който привечер ще отслабне и ще се ориентира от запад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 7°, а на 2000 метра около 1°.

По Черноморието до обяд ще преобладава облачно време, на места със слаби превалявания от дъжд. Около обяд валежите ще спрат, след пладне облачността ще намалее да предимно слънчево.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

30-Март-2016

31-Март-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.