iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Днес слънцето ще се покаже

Днес слънцето ще се покаже 02_1424933932

Днес през деня в голяма част от страната ще се покажат и слънчевите лъчи, но времето ще остане облачно.

На 26 февруари през деня ще е почти без валежи. Облачността ще се разкъса и в много райони ще намалее до предимно слънчево време. Видимостта в местата с мъгла около обяд ще се подобри. Минималните температури ще са между 1° и 6°, а максималните между 11° и 16°. Привечер от юг облачността ще се увеличи и през нощта срещу петък в южните райони ще завали дъжд.

Над планините облачността ще е променлива, по-значителна в следобедните часове. Почти без валежи. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра – около минус 2°. Такава е прогнозата за времето на НИМХ към БАН.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана. Ще духа слаб до умерен вятър от юг, югоизток. Максималните температури ще са между 12-15°. Температурата на морската вода е 5°. Вълнение на морето около 2 бала.

В петък ще преобладава облачно, в равнините и мъгливо време. На места, главно в Южна България ще превалява слаб дъжд, в планините над 1600 метра - слаб сняг. Минималните температури ще бъдат между 1° и 6°, а максималните – между 9° и 14°.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.