iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Глобиха 5200 нарушители, спирали върху градинки през ноември

Глобиха 5200 нарушители, спирали върху градинки през ноември 12_1449311007

5200 нарушители са глобени само за ноември след масовите акции в София за спиране по полянки и по тротоари, като проверките продължават ударно под ръководството на Столичния инспекторат, тъй като били заливани със сигнали от граждани.

„Само в район „Красно село“ за три дни сме съставили над 150 констативни протокола за неправилно паркиране, а 49 коли са били вдигнати с паяк“, обясни пред „Монитор“ шефката на Столичния инспекторат инж. Веска Георгиева. По думите й обаче имало още много критични точки, които са извън очертанията на синята и зелената зона и ще бъдат активно проверявани. Акциите няма да са само в централните квартали.

Софиянци си пазят места за паркиране пред блока, като си ограждат незаконни паркинги с падащи скоби, вериги или бариери, за да не могат „пришълци” да си оставят колите на места им. От началото на годината са премахнати 306 незаконни елемента, сочи справка на Центъра за градска мобилност. Освен скоби служителите са разчистили и колчета, синджири и подвижни пана.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

26-Януари-2018

25-Януари-2017

24-Януари-2017

26-Януари-2016

26-Януари-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com