iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Готов е офисът на Референдума в Радомир

Готов е офисът на Референдума в Радомир 09_1409640927

Офисът на Референдума в Радомир вече е готов с много труд и общи усилия. Той ще посрещне днес първите си гости, а от 5-ти септември започва и информационната кампания.

През изминалата седмица са пооправени стените, където е имало течове и мазилката е била паднала, Пламен Цамбов го е шпакловал и боядисал, поставен е нов балатум, подменени са няколко счупени прозорчета предоставени от Любомира (стъкларя малко се е намръщил, когато са му отнесени да ги форматира по размер :) , но е положил много внимание и са паснали идеално), нова брава и леко циклене на вратата от долната страна, за да не къса отново балатума.

Емо е нивелирал пантите, Буба се е погрижила за освежаването на перденцата (късмет е че са излезли цели от пералнята, горкичките, но ще изкарат още един мандат). Ангел Зарков е предоставил маси и столове, а от Силвето е имало чашки за кафе. Мая е ударила голямо чистене на прозорците, общо 72 прозореца, че и от двете страни ги е минала :) а Ники е продставял различни алуминиеви стълби и инструменти. Станало е уютно и удобно за работа.

С много големи благодарности на Емил Милчев, който е подсигурил фланелки, флаери и този чудесен винил над врата.

Източник: referendum.zor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.