iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ходенето по мъките на Иван и жена му продължава

Ходенето по мъките на Иван и жена му продължава 07_1404770068

Обърнахме се към Иван, чието дете социалните изтръгнаха от майка му и не им го връщат, с молба да сподели как вървят нещата с детето им и ето какво ни написа.

На 02.07.2014 г. на свиждането с детето ни соцалните служители не ни оставиха на спокойствие да си видиме детето бяха твърде заети да ни манипулират. Соц.работник Любка Симеонова постояно ме заплашваше с неините синове за лична саморазправа с мен по нейни думи те били на около 24-25 годишни и били криминално проявени в пернишкия квартал Мошино и да не ме засичат там понеже даржали квартала като биячи, а другия соц. работник Лора Ленчева изведе насилствено жена ми Снежана от стаята и след като не е в мое присъствие и е подавала молби за домашно насилие за подписване и заповед за извеждане от дома ми и други подобни документи с невярно съдържание, а тези соцални служители пристапиха към тези действия след като ги попитах наЙ-учтиво защо не плащат на Снежана за личен асистент на баща ми и се оправдават че нямало свободни места в Перник и за да стане личен асистент е требвало да умре някои инвалид, които има личен асистент та Снежана да ползва местото.

След затишие на скандала, които се вихреше в стаята и детето ми беше подложено на такова психическо разстройство и длъжно да слуша крещящите социални работници, които уж работели за вращане но най-интересното беше, че всичо това се случваше в присъствието на психолог уж назначен от тях. Малко преди да си тръгнеме соц. служител Лора Ленчева ни каза да отидеме във фондаця ПУЛС намираща се в близост до ве.и.ка(ВИК) Перник тъй като ни е предоставено като соцялна услуга от тях и е с предписание от моята съседка Росица Янакиева, която е кмета на гр.Перник и областен съветник от де.пе.се на която не запомних името тъи като соцялните не ми дават копия от тези документи укриват ги умишлено от мен. И когато отидохме до агенция ПУЛС ни разделиха със Снежана и мен ме разпитаха само как е отвлечено детето ни от тях, а със Снежана беше ЕКАТЕРИНА ВЕЛЕВА, която се престави за председател на агенця ПУЛС, на ул.Средец 2. След като свърши срещата и си тръгнахме Снежана се разплака и ми разказваше как и е набутвала химикала и онези документи за подписване, който ги е дала Лора Ленчева на срещата ни малко по-рано и ми каза да не я водя там защото се страхува да не я отвлекат против волята й както я е заплашила тази жена от ПУЛС и й е казала, че ако не се яви доброволно в петък на 11.07.2014 щяла да намери Лора Ленчева и да я заведе до дома ми с нейни хора от полицята и всичко това щяло да се случи когато съм на работа и сега Снежана я е страх да нея отвлекат, че в нас ся е безащитна, когато съм на работа, а баща ми не може да мръдне от леглото като е без крака.

Това ни написа Иван. Ето линкве към неговите лични публикации в нашия сайт:
http://www.ipernik.com/novini/obshchestvo/drzhavata-mi-otkradna-deteto

http://www.ipernik.com/novini/obshchestvo/bashcha-trseshch-svoeto-otneto...

и историята на баща му завършила с ампутация на краката му:

http://www.ipernik.com/novini/zdraveopazvane/vizhte-kak-me-izpisaha-ot-p...

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.