iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ирена Соколова се включи в благотворителна кампания

Ирена Соколова се включи в благотворителна кампания 01_1422174447

Ирена Соколова, която е областен управител на пернишка област, се включи в благотворителната кампания на двете пернишки дизайнерки Катрин и Мария.

Абитуриентският бал е голямо събитие в живота (или поне за повечето хора е). С него порасналите младежи правят своите първи крачки в редиците на възрастните. Абитуриентският бал се очаква с нетърпение от всяко момиче и момче. За това бляскаво събитие някои похарчват купища пари, други – според възможностите си... а трети.. не могат да си поолят да купуват скъпи тоалети и дори не мечтаят за разкошни бални рокли.

"Ако си дал-не си живял напразно" е една страхотна инициатива на две млади пернишки дизайнерки - Катрин и Мария.

Това е кампания, която има за цел да подпомогне деца в неравностойно положение. Деца, които нямат възможност да имат рокля или костюм за абитуриентския си бал.

Първоначалния замисъл на кампанията е бил да се осигури абитуриентския бал на едно момиче лишено от родителски грижи. Поради големия интерес към кампанията двете дизайнерки решават да я направят национална.

Все повече граждани откликват на призива на двете млади дами. В модното ателие всекидневно се събират все повече дрехи, тоалетни принадлежности.

Областният управител на пернишка област г-жа Ирена Соколова също откликва на чудесната инициатива на младите перничанки Катрин и Мария. Благодарение на нейната помощ инициативата ще прерасне от регионална в национална. Вече ще могат да се даряват бални рокли и костюми не само в Перник. За целта ще се ползват офисите на партия ГЕРБ из страната, там всеки желаещ ще може да остави дреха или аксесоар, който не използва.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.