iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Ирена Соколова връчи голямата награда в категория „Бизнесът в подкрепа на образованието 2016“ на БЪДИТЕЛИ

Ирена Соколова връчи голямата награда в категория „Бизнесът в подкрепа на образованието 2016“ на БЪДИТЕЛИ 03_1459241557

Заместник-председателят на парламентарната комисия по култура и медии Ирена Соколова бе гост на церемонията по връчването на наградите на най-големите инвеститори в българската икономика. Тя връчи голямата награда в категория „Бизнесът в подкрепа на образованието 2016“ на БЪДИТЕЛИ. Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.Биляна Панталеева от „Бъдители“ получи наградата.

Най-успешните в бизнеса показаха по време на церемонията, че България я има и ще я има, докато има смели хора, които влагат цялото си сърце и любов в работата си. Красимир Дачев, Мариана Печеян, Веселин Марешки, Теодор Осиковски, Биляна Панталеева, РЕФАН, РАИС, Евро Геймс Технолоджи, общините Пловдив, Созопол и Сливница - станаха част от това събитие, в подкрепа на българския бизнес и образованието, което е бъдещето на развитието ни.

Събитието, организирано от ВИП Комюникейшън с партьорството на търговско-промишлените палати, даде старт на благотворителната кампания за социално слабите отличници на България под надслов: ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ! Партньори на инициативата са ERP Academy и Ротари Клуб Самоков.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

30-Март-2016

31-Март-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.