iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кметът на Перник помогна за отстраняването на пролблем в Рударци

Кметът на Перник помогна за отстраняването на пролблем в Рударци 11_1417163299

За отстраняването на сериозен теч в Рударци е съдействал кметът на Перник Иван Иванов. Проблемът е бил запушен дъждовен канал повече от 20 дни, който е притеснявал жителите на селото.

„Проблемът с теча възникна преди няколко седмици и тъй като беше на главния път на Рударци създаваше сериозни предпоставки за пътнотранспортни произшествия и други инциденти“, каза кметът на Рударци Богдан Богданов. Той обясни, че е подал сигнал до кмета на Община Перник Иван Иванов, който е реагирал незабавно.

„Кметът на Перник веднага изпрати екип, който реши проблема. Искам да му благодаря за светкавичната реакция. За първи път виждам в общински кмет желание на работи за по-малките населени места като с. Рударци. Надявам

се и занапред да бъде така съпричастен“, подчерта Богданов.

Припомняме, че само за няколко седмици откакто пое поста кметът на Перник Иван Иванов беше принуден да се справи с няколко много сериозни ситуации. Миналата седмица беше спрян тока на всички общини в Перник, заради неплатени задължения от предишния градоначалник Росица Янакиева.

Благодарение на действията на Иванов електрозахранването беше възстановено за около 24 часа. Сега на новият кмет му предстои и най-голямата битка- да се справи с катастрофалното финансово състояние, в което е Община Перник.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.