iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Коледната елха в Радомир светна

Коледната елха в Радомир светна 12_1449905149

Коледната елха в Радомир светна. За да създадат празнично настроение на гостите, на сцената се качиха възпитаници на школите към ОДК Радомир.

Самият Дядо Коледа също пристигна, а кметът на община Радомир Пламен
Алексиев поздрави радомирци и тържествено „запали“ светлините на коледното дръвче.

Водещи на програмата бяха джуджетата Мързеливко и Работливко, а първи на сцената се изявиха мажоретките от школата по спортни танци към ОДК с ръководител Пламен Чаушев. Веднага след тях малките Яница Емилова от ЦДГ „Осми март“, Анабел Иванова от ЦДГ „Слънце“ и Анна Кралева от ОДЗ „Радомирче“ рецитираха стихотворения.

Последва изпълнението на хип-хоп групата „The Clique“ и коледни песни в изпълнение на вокална група „Унисон“ с ръководител Лариса Кирилова. Програмата завърши детски танцов състав „Радомирчета“ с ръководител Адриана Владова. Кметът на община Радомир Пламен Алексиев поздрави всички и им пожела весели празници, след което запали светлините на елхата. Небето грейна от празнична заря.

Сред гостите на тържеството бе и самият Дядо Коледа. Той също отправи своите най-добри пожелания, а децата посъветва да бъдат послушни и ученолюбиви. Белобрадият старец покани малчуганите под елхата, за да им раздаде подаръци.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.