iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ето какво пише в договора за събирането и извозването на боклука в Перник!

Ето какво пише в договора за събирането и извозването на боклука

Прословутия договор за сметосъбиране и сметоизвозване на територията на община Перник... Дълго и ревниво пазената тайна от старата управа на общината во главе с бившата кметица Росица Янакиева е вече в нашите ръце!

Благодарение на упоритите и последователни действия на всички членове на гражданското сдружение "Активни за Перник" - най-после перничани ще могат да видят кой, къде и как са харчени парите им!

Интересно четиво е този договор. Поучително. На мен лично ми прилича на щафета на кражбата, която процъфтява и наедрява колкото повече наближава към финала си.

Първо - сключен от бившата и вече покойна кметица на Перник инж. Антоанета Георгиева в последните часове на нейното управление. Типичен пример за това как един кмет умишлено завещава проблемите си, а може би и злоупотребите си на друг, а може би даже и на двама други кмета. Защото е сключен не за една и две, а за цели ОСЕМ години! Връзване на ръце? На гащи? Израз на лоялност към някого? Или всичкото това накуп.

Най-бегъл поглед показва, че договорът е съставен от ... http://www.perunik.com/news/173482/Parvo-v-Perunik.com:-Eto-kakvo-pishe-...

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.