iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ламарини летят от училище

ламарини убийци висяха от покрива на пернишко училище

Ламарини падат върху минувачи от покрива на 10 ОУ "Алеко Константинов", съобщи разтревожен общинският съветник от ГЕРБ Росен Симеонов. От силния вятър половината от покритието на покрива е обрулено.

Директорката на школото изпаднала в ужас от падащите парчета и повикала на помощ пожарната. Специалистите успели да обезопасят покрива и да премахнат висящите парчета.

Благодарение на бързата реакция на директорката и „ Гражданска защита “ не  се стигна  до неприятни инциденти с децата учещи там, твъйрди старейшината Симеонов.

Той припомня, че 10 ОУ "Алеко Константинов" бе сред училищата в Перник включени в проекта за енергийна ефективност, финансиран от Eвропейския фонд за регионално развитие. 

Силно съм притеснен от качеството на изпълнените дейности и като родител и общински съветник, ще отправя искане до кмета на Община Перник да бъде извършена проверка,  както на фирмата изпълнител, така и на фирмата упражняваща строителен надзор , да бъдат предприети бързи мерки за отстраняване на некачествено изпълнените работи по проекта, закани се Симеонов.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.