iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Машинист се опита да угаси пожар в локомотив с голи ръце и пострада

сн. Архив

От МВР съобщиха, че на 23 август около 16:15 часа на гара „Разпределителна“ е възникнал пожар в един от локомотивите на гарата. При опит да загаси пожара 43-годишният Т. К. е пострадал.
Причината за пожара е късо съединение. Машинистът се е опитал да го загаси с голи ръце и пострадал. На мястото са извикани пожарникарите от Перник, които успели като цяло да спасят локомотива. Въпреки това обаче има нанесени материални щети по машината.
Огнеборците са гасили и пожар в радомирското село Гълъбник. Стихията изпепелила фургон и паянтови постройки. Огънят лумнал на 24 август около 18,13 ч. от детска игра с огън. Няма пострадали граждани и нанесени други материални щети.
Дървен материал, бали фураж и част от селскостопанска постройка също са изгорели. Пожарът е бушувал в Радомир. Огънят възникнал вчера около 22 ч. на ул. „Бащевица”. Причината не е установена. Унищожени са покривна конструкция 10 кв. м., три бали и 2 куб.м. дървен материал.
Общо 24 пожара са гасени през почивните дни в Пернишко. От тях 6 са с материални щети, а останалите – в сухи треви и храсти.
Информация: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.