iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Община Перник постави началото на нова инициатива

Община Перник постави началото на нова инициатива 03_1458987928

На Благовещение община Перник постави началото на една нова инициатива. Тя чества сребърни и златни сватби на семейства от общината. Събитието се организира от общинско предприятие “Обредни дейности“ от 19.00 часа в ресторант“Ел Дорадо“. Кметът Вяра Церовска ще поздрави лично двойките.

На първата по рода си среща ще присъстват десет двойки с 50 годишен юбилей, три с 25 -годишен и две с 65-годишен.

Всяка годишнина е незабравима и различна. Едни от най-почитаните и чествани юбилеи е когато мъжът и жената са споделили четвърт или половин век заедно. Подобен род срещи са много вълнуващи. Те дават възможност на двойките да си спомнят хубавите моменти, да споделят опита с по-младите и да кажат кое е разковничето на разбирателството и благополучието. Днес, в динамичните делници, много от съпрузите забравят за годишнината си. Затова община Перник организира всеобщо тържество, което да бъде един красив спомен за съпрузите успели да запазят семейното огнище по-дълго.

За атмосферата са се погрижили Майсторите на танца. Специални анимации ще провокират двойките да участват в сценария. Длъжностно лице ще върне към спомените съпрузите със сватбен ритуал на двойка живяла заедно 50 години. В специална летописна книга юбилярите ще засвидетелстват любовта си отново. Подаръци,поздравления,шумни наздравици и игри ще има през цялото време. Водещ ще бъде Вили Микева. Гуна Иванова ще изненада съпрузите с музикална палитра от любими български песни. Миговете от срещата ще бъдат запечатана на видео и подарени за спомен на съпрузите.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.