iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Обстановката в община Радомир е спокойна

Обстановката в община Радомир е спокойна 01_1453100446

Обстановката в община Радомир е спокойна след обилния снеговалеж. Това информира кметът Пламен Алексиев. Въпреки усложнените атмосферни условия, фирмите, които имат ангажимент да поддържат пътищата през зимата, се справят много добре и главните улици в града и в селата от общината се почистват.

Проходими са и пътищата от републиканската пътна мрежа, които водят до населените места, увери Алексиев. Благодарение на своевременната намеса на ръководството и служителите на “Електроразпределение”, бе възстановено електрозахранването в 15 населени места, които бяха на авариен режим.

Кметът на общината Пламен Алексиев лично се ангажира да следи обстановката и да се реагира своевременно при всеки проблем. Той изказа благодарност към кметовете на селата Копаница Пламен Александров, Дрен Пламен Рударски, Долна Диканя Елинчо Колев, Долни Раковец Симеон Исачки, инж. Христо Досев – ръководител на групата на ЧЕЗ Електроразпределение в Радомир, на земеделските производители Рангелов и Ватрачки, както и на гражданите, които излязоха, за да почистят тротоарите и улиците пред домовете и търговските си обекти.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.