iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Очаква ни циганско лято през следващите дни

Очаква ни циганско лято през следващите дни 10_1446101297

Очаква се циганско лято през следващите десет дни. Това прогнозират синоптици. Златната есен ще ни поднесе хубаво и сухо за сезона време. Макар в сутрешните часове да ни очакват мъгли и ниска слоеста облачност, слънцето ще се показва по обед почти над цялата страна. Лоша видимост ще има в котловините и покрай речните басейни.

Утре времето също ще е тихо, а през деня ще има и слънце. Промяна ще има около петък и събота, когато се очаква леко понижение на дневните температури. Ще има повече облаци, а на отделни места ще има незначителни валежи.

От неделя нататък ще има подобрение на времето. До четвъртък включително ще минималните температури ще бъдат между 1 и 6, а максималните между 10 и 15 градуса. През уикенда ще има леко понижение на дневните температури.

На 2 и 3 ноември минималните температури се очаква да бъдат около 0 градуса, а най-високите около 10-15 градуса, казват още синоптиците.

В края на следващата седмица ще нахлуе по-хладен въздух. По-силен вятър ще има в източната част на страната. Сериозни валежи ще има около 8 – 9 ноември, когато се очаква да падне и първият сняг за годината в равнините.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.